Afbeelding
FotoReza

Handbalvereniging Apollo heeft een nieuwe voorzitter

Verenigingen

Tijdens de algemene ledenvergadering van handbalvereniging Apollo op donderdag 7 september heeft de vergadering ingestemd met een nieuwe voorzitter.

De 34-jarige Marcel Heijmans volgt interim/voorzitter Connie Delabre op. Heijmans handbalt sinds zijn twaalfde en is lange tijd actief geweest als trainer-coach van de dames 1 van Apollo. Tijdens de algemene ledenvergadering werd het bestuur officieel herkozen en aangevuld tot een zevenkoppig bestuur. Er werd tijdens de ledenvergadering afscheid genomen van Joske Heijmans-van Bilsen die de laatste jaren als penningmeester fungeerde. Christian Bruns zal als nieuwe penningmeester op gaan treden. Het bestuur van HV Apollo zal zich de komende periode gaan richten op het opstellen van een meerjarenbeleidsplan met daarin doelstellingen voor de komende jaren. Gezien de groei in het aantal (jeugd)leden is een verantwoorde sturing en planning van een vereniging als deze van levensbelang.

De komende weken bestaat voor de jeugd van Son en Breugel de kans om kennis te maken met de handbalsport en is het mogelijk om drie keer gratis mee te trainen tijdens een vrijdagtraining in sporthal de landing. De jongste jeugd 7 t/m 12 traint in twee verschillende groepen tussen 17.30 en 18.30 uur, daarna is het de beurt aan de jongens en meisjes van 13-16 jaar oud. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen of als je zin hebt mee te trainen.