Afbeelding

MeeDoen S&B gaat op pad voor het Fonds verstandelijk gehandicapten

Algemeen

Vrijwilligers van Stichting MeeDoen S&B gaan op pad in Son en Breugel
voor het Fonds verstandelijk gehandicapten tijdens de collecteweek 25 t/m 30 september 2017

Fonds verstandelijk gehandicapten vergroot de wereld van mensen met een verstandelijke beperking
Op maandag 25 september start Fonds verstandelijk gehandicapten met de landelijke collecte en vraagt daarbij aandacht en financiële steun voor de positie van mensen met een verstandelijke beperking. Het fonds financiert projecten die hun leven veraangenamen en hun wereld vergroten. 
Zo helpt het Fonds met aangepaste materialen voor gemeenschappelijke woonruimten, maneges, zorgboerderijen en speeltuinen in de buurt, aangepaste speelmaterialen voor kinderen met een beperking of een aangepaste schoolreis. Ook gaat er geld naar groepsactiviteiten, zodat mensen kunnen zwemmen, fietsen, een computercursus volgen, hun theatertalenten ontwikkelen of een muziekfestival bezoeken.

Stichting MeeDoen S&B collecteert 'met eigen opbrengst': dit betekent dat 50% van het opgehaalde geld ten goede komt aan de stichting. Stg. MeeDoen S&B is afhankelijk van subsidies en donaties, dus alle financiële middelen zijn van harte welkom. Met deze opbrengst kunnen wij weer leuke activiteiten organiseren voor onze kinderen en jongeren.

U geeft toch ook? Alvast hartelijk dank voor uw donatie!

Voor meer informatie zie www.fondsverstandelijkgehandicapten.nl