Afbeelding

Opening nieuwe lesruimte Lemon Tree yoga studio

Zakelijk

Aan de Vresselseweg, net buiten Nijnsel, kun je sinds 2013 al terecht voor verschillende yogalessen. Inmiddels is de yogastudio gegroeid naar 14 wekelijkse lessen en verhuist binnenkort naar een nieuwe ruimte in een bijzonder, nieuw bijgebouw.

De studio ligt in het mooie buitengebied en met de nieuwe ruimte kunnen mensen voortaan niet alleen tijdens de buitenlessen genieten van het mooie uitzicht en de omgeving, maar ook tijdens de lessen binnen. De natuur is hier schitterend en door de combinatie van hout en glas heb je bijna het gevoel buiten te staan. Zo wordt buiten naar binnen gehaald. Je bevindt je bovendien in een gebouw met een natuurlijke uitstraling, wat een prettige sfeer geeft.

De ruimte is lichter en ruimer dan voorheen en het uitzicht is geweldig. De sfeer is nog steeds persoonlijk en intiem, met kleine groepen tot maximaal acht personen. Hierdoor is er volop persoonlijke aandacht in de lessen. De lessen variëren van zacht tot pittig en kenmerkend is steeds de aandacht voor de ademhaling en de afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Je kunt terecht voor: Sivananda yoga, Stress-relief yoga, Dru yoga en Mindfulness&Meditatie.
Sinds 2016 vind je bij de yogastudio ook de praktijk van eigenaresse Yvonne: LIGHTHOUSE coaching & training, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen op het gebied van stress, overspannenheid, burn-out, slaapproblemen en mindfulness.

Opening
Nieuwsgierig geworden? Op zondag 29 oktober van 11.00 tot 14.00 wordt de nieuwe yogastudio geopend. Yvonne ontvangt je daar graag persoonlijk; om kennis te maken, de ruimte te bekijken en als je wilt kun je om 14.15 uur een gratis yogales volgen. Bij deze zijn alle lezers uitgenodigd om op zondag 29 oktober een kijkje te komen nemen. Hopelijk tot ziens dus!

Voor meer informatie over Yvonne, Lemon Tree yoga en Lighthouse Coaching & Training kijk op www.lemontree-yoga.nl en www.lighthouse.nl.