Heren 1 Pieter Brueghel verdient verdiend twee punten
Heren 1 Pieter Brueghel verdient verdiend twee punten

Heren 1 verdient verdiend twee punten

Verenigingen

In de derde wedstrijd van de eerste helft van het seizoen mocht heren 1 in Boxtel aantreden tegen de hekkensluiter van vorig jaar: VC Blox.

Na de twee punten van vorige week roken de mannen kans op de eerste overwinning. Iedereen was topfit, behalve een liefhebber van drie La Chouffe voor de wedstrijd. De verwachtingen waren desondanks hooggespannen.

De eerste twee sets verliepen voorspoedig voor de heren uit Son en Breugel. De concentratie was hoog, het blok ijzersterk, de aanval vernietigend en de servicedruk uitmuntend. Vooral Niels had een aantal lekkere sprongservices en zelfs zytholoog Thomas was scherp. De eerste overwinning leek in de pocket.

De heren van Blox dachten daar helaas anders over. Door een rigoureuze verandering in hun teamopstelling en een lange buitenaanvaller die uit iedere hoek wist te scoren, nam de druk flink toe. Ondanks een aantal prachtige aanvallen van Enrique kwamen de heren niet goed meer in het eigen spel. Sets drie en vier bleven in Boxtel. Eindstand wederom 2-2.

We zoeken nog steeds leden. Ben je ervaren volleyballer of een beginner, binnen de vereniging is op elk niveau ruimte om aan te sluiten. Kom eens kijken of meetrainen op maandagavond in De Landing. Je kunt gratis en vrijblijvend drie keer meedoen om te kijken of het wat voor je is. Voor meer informatie, bezoek www.vcpieterbrueghel.nl of mail naar info@vcpieterbrueghel.nl