Afbeelding

"Roefeldag" LIVE uitgezonden bij Radio S&B.

Algemeen

Dinsdag 7 november is het weer zover. Dan gaan veel kinderen van de basisscholen in ons dorp op bezoek bij diverse bedrijven om te kijken hoe het is om (straks) in een winkel te werken of misschien wel zelf een ondernemer te worden.
Ook Radio S&B opent graag de deuren van onze studio om al die nieuwsgierigen een kijkje te laten nemen wat er allemaal komt kijken bij het maken van radio voor een lokale omroep.

MAAR… we doen die dag meer ! Wij zenden het roefelen in onze studio LIVE uit, waarbij we de hulp van de roefelende kinderen hard nodig zullen hebben. Vanaf 9.30 uur ontvangen Mario Smulders en Han Muller de jonge gasten en hun begeleiders en proberen we zo veel mogelijk vragen te beantwoorden. En bovendien mogen zij zelf ook een keer achter de mengtafel, de koptelefoon op en de schuiven bedienen om zich even Giel Beelen, Roosmarijn, Gerard Ekdom, Mattie, Claudia of Wietse te wanen.
Natuurlijk hoort bij radiopresentatie ook het aankondigen van verzoekjes, gedaan door of bestemd voor de ouders, grootouders, het elftal of de juf op school.

Dat mag allemaal gebeuren tijdens de Roefeluren bij Radio S&B en iedereen kan meeluisteren via www.radiosenb.nl (Button "Luister Live"). Bovendien zetten we daarna de uitzendingen op onze site, zodat die nog eens kunnen worden teruggeluisterd. Op onze Facebook-pagina zullen wij melden vanaf wanneer de special te beluisteren is. (www.facebook.com/radiosenb/


Mario en Han kijken uit naar de komst van de Roefelaars… Het wordt zeker een keigave ochtend !

Afbeelding
Ingezonden 6 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 16 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 20 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 21 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 22 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen 23 uur geleden Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel