Harvest Moon trad op in de kiosk
Harvest Moon trad op in de kiosk

Harvest Moon met mini concert op de kiosk

Algemeen

Son en Breugel - Donderdag 26 oktober j.l. werd de Back -commissie van de kiosk verrast door een schitterend
mini concert van Harvest Moon , de Sonse band die op 14 oktober j.l. de release had van haar nieuwe plaat Whiskers & The Brains in La Sonnerie

Op het Breugels Festijn 2016 stond de band te spelen met als doel sponsoren te vinden voor het tot stand komen van hun nieuwe plaat . Dat gebeurde via crowdfunding en dat betekende automatisch dat zij daar voor in de plaats een tegenprestatie zouden leveren .
De Back-commissie zag haar kans schoon en doneerde een bedrag met als tegenprestatie dat Harvest Moon met hen op de foto zou gaan en een nummertje zou spelen op de kiosk.
De verrassing was dan ook groot dat de band het niet bij een nummer hield maar een mooi mini concert verzorgde -acoustisch weliswaar- maar heel ingetogen .
Zanger Rob vertolkte de nummers met veel gevoel en de andere bandleden vielen in waar nodig, een harmonieus geheel en ook live heel mooi om te horen.
Prachtig om te zien dat de band ook voor zo'n kleinschalig optreden als dit er echt zin in had.
De band was ook zeer verrast door de akoestiek in de kiosk en het beviel hen zo goed dat ze volgend seizoen graag een mooi optreden op onze kiosk willen gaan verzorgen waar wij dan ook erg verheugd over zijn.
De plaat/cd heeft een mooie hoes met een prachtige tekening van Sandor Paulus.
Met de feestdagen in het vooruitzicht een echte aanrader om cadeau te doen!
Onze dank gaat uit naar Harvest Moon en naar de fotografe Giti Entezami, wij hebben ervan genoten en zien het optreden volgend seizoen met veel genoegen tegemoet.

De Back-commissie