Archieffoto: Annemieke van Tinteren
Archieffoto: Annemieke van Tinteren Foto: Annemieke van Tinteren

Intocht Sinterklaas zondag 19 november

Algemeen

Zondag 19 november zal Sinterklaas met gevolg weer aankomen in Son en Breugel. Alle voorbereiding zijn weer getroffen door het Sinterklaascomité om ervoor te zorgen dat Sinterklaas en zijn Pieten zich weer welkom voelen.

Sinterklaas zal met de pakjesboot rond 14.00 uur bij de kade van kanaaldijk-Zuid aanmeren. Hier krijgen de kinderen ruimschoots de tijd om Sinterklaas en zijn Pieten te verwelkomen. Er zal snoep uitgedeeld worden en kinderen kunnen hier hun tekening aanbieden. Hierna zal Sinterklaas en zijn ruim 30 Pieten via een vooruit geplande route naar het gemeentehuis vertrekken. De feestelijke stoet zal begeleid worden door de plaatselijke fanfare "Pro Honore et Virtute". Rond 15.00 uur zal de officiële ontvangst van Sinterklaas door de Burgemeester plaatsvinden op het bordes van het gemeentehuis.

De route gaat via Kanaaldijk-Zuid naar de Nieuwstraat, over het Zonhove-terrein – Anton van de Venstraat – Zandstraat en Taylorstraat naar het gemeentehuis.
Een vriendelijk doch dringend verzoek aan iedereen om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen en de auto, waar mogelijk, thuis te laten.
Son en Breugel TV gaat de intocht van Sint Nicolaas rechtstreeks digitaal uitzenden vanaf de kade en vervolgens het gemeentehuis wat te volgen is via www.SonenBreugelVerbonden.nl

Steun het Sint-Nicolaascomité van Son en Breugel.
De intocht van Sinterklaas is er voor iedereen en word geheel vrijwillig verzorgt door het Sinterklaascomité. Wij zijn van mening dat deze Hollandsche traditie moet voortbestaan.
Steun daarom het Sint-Nicolaascomité van Son en Breugel.
Uw bijdrage kunt u overmaken op NL78RABO0148298168 ten name van Sint-Nicolaascomité Son en Breugel.
We willen u hiervoor al bij voorbaat hartelijk danken