Leo en Mien Donkers met het boeket bloemen van Le Soleil
Leo en Mien Donkers met het boeket bloemen van Le Soleil Foto: Wil Feijen

Petje af voor Mien Donkers

Human Interest Algemeen / Son & Breugel Bloem zoekt vaas

"Al die aandacht in de krant met een fotograaf erbij had voor mij niet gehoeven. Er zijn zoveel mensen die dit doen," zegt ze bescheiden.

Mien Donkers ondersteunt al jaren haar man Leo die een spierziekte heeft. Leo is volledig afhankelijk van Mien die al decennia toegewijd de hele verzorging op zich neemt. Beiden zijn 82 jaar en al 52 jaar woonachtig in Breugel. "Zonder Mien kon ik hier niet meer wonen," zegt Leo. Zij hebben geen kinderen waar ze een beroep op kunnen doen. Zelf eten, drinken of enkele stappen lopen is bijna niet meer mogelijk voor hem. Tuinieren was de hobby van deze voormalige boekhouder bij de NCB en inderdaad de tuin achter het huis lijkt wel op een sierpark. "Een schitterend boeket, wat een mooie kleuren," zegt Mien en zij kan het weten want bloemschikken was haar hobby. "Petje af," schrijft overbuurvrouw Betsie, die Mien aanmeldde voor de rubriek 'lege vaas zoekt bloemetje'. "Niemand verdient een bloemetje meer dan Mien." Wij delen de mening van Betsie.

'Mooi boeket bloemen zoekt een lege vaas' wordt mogelijk gemaakt door: Bloemsierkunst Le Soleil, Markt 5, Son en Breugel

Leo en Mien Donkers met het boeket bloemen van Le Soleil