Afbeelding

Robotica in de Zorg

Human Interest

Son en Breugel - Lezing in de Bibliotheek in Son & Breugel. Robotica is een belangrijk thema. Niet alleen voor technische bedrijven, landbouw en middenstand.

Ook in de zorg wordt langzamerhand de Robotica zichtbaar. Nederland Leest heeft November 2017 uitgeroepen tot Robotica maand. Daarom staat ook in Bibliotheek Dommeldal deze maand Robotica centraal.

Robotica in de zorg
Fabrizio Greidanus komt op dinsdagavond 21 november, in de Bibliotheek in Son en Breugel praten over Robotica in de Zorg. Fabrizio is innovatiemanager Zuidzorg, waar hij leiding geeft aan de InnovatieWerkplaats. De medewerkers bekijken in deze werkplaats of en hoe de vele slimme apps, trackers en robots kunnen worden ingezet in de zorg. Want ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ook mensen die thuis zorg nodig hebben, kunnen veel baat hebben bij innovaties. Een interessante lezing dus, voor senioren die er gebruik van willen maken en voor junioren en industrial designers die willen uitvinden. Maar zeker ook voor mantelzorgers en professionals die willen meedenken en meepraten.

(Daarna zijn er nog twee Robotica lezingen in vestiging Heeze: over Robotica in de sport, Di. 22 november en over Robotica in de ruimtevaart op Do.23 november).
Kaartjes

Voor alle lezingen zijn kaartjes te bestellen (met korting voor Biebleden) via www.bibliotheekdommeldal.nl , klik op Agenda& Kaartjes.