Afbeelding

Kiki Kemps in unieke KerstROLLERshow, 'Fairytails'

Algemeen

Rollerclub De Oude Molen presenteert zaterdag 16 en zondag 17 december met trots weer een unieke editie van de jaarlijkse KerstROLLERshow. Kiki Kemps uit Son en Breugel zal schitteren tijdens deze show. Dit spektakel zal plaatsvinden in sporthal D'n Ekker in Beek en Donk.

De voorbereidingen lopen op volle toeren, de rijdsters van RC De Oude Molen zijn hard aan het trainen om stuk voor stuk mooie nummers neer te kunnen zetten. Het blijft steeds een uitdaging om dat van vorig jaar te overtreffen, maar dat is natuurlijk wel het streven. Tijdens de KerstROLLERshow zal dit jaar alles draaien om sprookjes ofwel 'Fairytails'. Vol vaart en ritme wordt u meegenomen door de sprookjeswereld op rolschaatsen, wat zal zorgen voor veel diversiteit en verassingen.
Behalve onze rolschaatssters die u versteld laten staan van de emoties, bewegingen en formaties, zullen onder andere ook het decor, de muziek en de kleding een indruk achter laten.
Sporthal D'n Ekker wordt helemaal omgetoverd tot een waar rolschaatstheater en dit zal u helemaal meenemen in uw sprookjes fantasieën. Kiki zal dit jaar voor de eerste keer schitteren tijdens de show. Dit is natuurlijk super spannend, maar wel een hele leuke ervaring. Samen met haar rolschaatsgenoten belooft het een waar spektakel te worden, wat u zeker niet wilt missen!

De KerstROLLERshow wordt gereden in de sporthal D'n Ekker, Muzenlaan 2a te Beek en Donk. Voorstellingen zijn op zaterdag 16 december om 19:00 uur en op zondag 17 december om 11:00 en 16:00 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten €13,00, kinderen tot en met 11 jaar €9,00, deze zijn te bestellen via de website: www.rcdeoudemolen.nl en bij verschillende voorverkoopadressen, zie website. Na 15 december zijn kaarten te koop aan de kassa voor €14,00.

Afbeelding