Afbeelding

Tuin als buitenkunst een workshop voor een geslaagde tuin

Algemeen

Son en Breugel / Best - Tuinen staan enorm in de belangstelling omdat steeds meer mensen ontdekken dat een tuin een grote bijdrage kan leveren aan woonplezier. De tuin kan vanuit de woning gezien een bijzonder schilderij zijn en kan, net als andere kunstvormen, als maatwerkkunst worden ontworpen en ingericht.

Om u de mogelijkheden te laten zien die een tuin kan bieden en welke factoren van doorslaggevend belang zijn voor een geslaagde tuin, organiseren Winnie Muller van Kunsthuys Best en Ellen Vriend van ARTIMPRESA • Studio voor tuinvormgeving een speciale avond voor u op woensdag 20 juni vanaf 19.30uur tot 22.30uur (ontvangst vanaf 19.00uur) bij Kunsthuys Best, Sonseweg 39 in Best.
Tijdens deze avond zal Ellen enkele door haar ontworpen tuinen met heel verschillende opdrachtgevers en percelen tonen om u zo duidelijk te kunnen maken waarin het succes van een tuin in zit. Daarbij zullen diverse handreikingen en adviezen worden gegeven.

Na een korte pauze voor koffie en thee mag u samen met anderen in groepjes zelf aan de slag met een case uit de praktijk. U ontdekt dan zelf de mogelijkheden van het ontwerpen en inrichten van een tuin.

Na bespreking van de case is er de ruimte om, onder genot van een hapje en drankje, informeel met elkaar te praten en te genieten van de kunst en de ambiance die Kunsthuys Best biedt.

De kosten voor deze avond bedragen € 15,- per persoon. Hierin is koffie, thee, drankjes en hapjes inbegrepen. Omdat deze avond wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van ARTIMPRESA, wordt u deze workshop aangeboden tegen een bedrag van € 7,50 per persoon.

Hebt u het gevoel dat u op uw tuin bent uitgekeken, dat uw tuin "los" staat van uzelf en uw woning, dat u nieuwsgierig bent hoe uw tuin er anders uit zou kunnen zien, dan kan deze avond u op weg helpen.
U kunt deelnemen door aanmelding via info@kunsthuysbest.nl of info@artimpresa.nl

Afbeelding
Ingezonden 13 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 17 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 18 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 19 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen 20 uur geleden Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel
Repaircafé
Algemeen 21 uur geleden Meer mogelijk bij het Repaircafé