Afbeelding

SBC onderuit tegen Reusel Sport

Algemeen

Son en Breugel - Tegen de gasten leed SBC zijn eerste thuisnederlaag van het seizoen. Beide teams creëerden zich goede kansen, maar de bezoekers uit Reusel wisten hier beter mee om te gaan.

Halverwege de eerste helft namen zij de leiding toen een afstandspegel van zeker 30 meter in het SBC-doel verdween. SBC ging op jacht naar de gelijkmaker, maar vijf minuten voor de pauze kopte Mark Faes de 0-2 binnen. In de tweede helft probeerde SBC de aansluitingstreffer te forceren, maar het pakte anders uit. Reusel kreeg de ruimte en twintig minuten voor tijd viel de 0-3 door Jim Daniels. Vijf minuten later kwam SBC terug tot 1-3 toen Yurjen de Jongh een strafschop benutte. SBC probeerde nog, maar in de slot minuut viel de 1-4 door toedoen van Wout Vosters.