Afbeelding
Foto: Ingezonden

Aanmelden Drakenboot Festijn

Algemeen

Son en Breugel - Rotary Club Son en Breugel houdt op 30 juni een groots fondswervingsevenement aan de Sonse Jachthaven, waarbij een Drakenbootrace centraal staat. Een sportieve strijd op het water, waar zowel de deelnemende teams als toeschouwers enorm veel plezier aan zullen beleven. Op de kade is de hele dag volop vertier. De opbrengst van dit evenement komt volledig ten goede aan lokale goede doelen.

Drakenbootrace
Na de aankondiging op 6 februari is de inschrijving voor de Drakenbootrace van start gegaan. Dat verloopt zeer succesvol. Met name bedrijventeams hebben zich op dit moment ingeschreven. Het evenement is zeker ook bedoeld is voor lokale vriendenclubs en verenigingen en daarom worden zij opgeroepen om zich snel in te schrijven voor deze eerste editie. Schrijf je team op tijd in, want vol = vol.

Samenstelling team
Een team bestaat uit 16 roeiers en een trommelaar. Ieder team wordt door de organisatie aangevuld met een stuurman. Veiligheid staat voorop.

Dos je uit als team
Volgens eeuwenoude traditie strijden origineel uitgedoste teams tegen elkaar in drakenboten. Hoe ziet dat eruit in Son en Breugel? Zijn jullie het vriendenteam dat gaat voor de prijs van leukste uitgedoste team?

Competitie op het water
De gemeente heeft zich ook ingeschreven voor deze race en gaat dus 'te water'. Wil je tegen hen racen, pak dan nu je kans. Het zou enorm leuk zijn wanneer op het water een strijd plaats vindt tussen bijvoorbeeld hockeyclub tegen voetbalclub, of carnavalsverenigingen, buurtteams onderling of de politie tegen de brandweer. Vooral teams uit Son en Breugel worden opgeroepen om zich in te schrijven.

Inschrijven voor de Zilvervloot
Een vriendenboot schrijf je in bij het zilvervlootpakket op www.drakenfestijn.nl. Op de site vind je ook verdere informatie. Indien er vragen zijn, laat het de organisatie dan weten via de email: drakenbootfestijn@gmail.com.

Lokale doelen
Voor slechts € 350,00 hebben 17 teamleden een geweldige dag en competitie. Weet dat alle opbrengst ten goede komt aan lokale goede doelen. Dus door mee te doen draagt jouw team een steen(tje) bij. Schrijf je snel in voor een vriendenboot, want vol = vol. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Radio S&B zorgt live voor de verslaglegging van de race. SonenBreugelVerbindt legt het Festijn vast op video. Altijd leuk om later terug te kijken.

Afbeelding