Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Zon, zand maar geen zee op het Beach Event

Algemeen Evenement

Son en Breugel - Met meer dan 1500 kuub zand werd een weiland bij de Waterhoef weer tijdelijk veranderd in een Braziliaans strand. Met de veelbelovende titel 'A secret shadow' trok Beach Event Son zaterdag 31 augustus meer dan driehonderd teams naar het tijdelijke strand.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

Een evenement dat misschien nog steeds in de categorie kleinschalig thuishoort, maar met een professionaliteit die hoort bij een groot evenement. Nu is het kleinschalige een bewuste keus van de organisatoren, een vriendenclub die de sfeer graag gemoedelijke wil houden met een groot 'ons kent ons' gevoel.

Beachvolleybaltoernooi
Overdag stond alles in het teken van beachvolleybaltoernooi, waarbij het meedoen voor bijna alle teams belangrijker was dan winnen. Teams met de vreemdste namen kwamen niet alleen uit Son en Breugel, maar uit de hele regio. Samen met zanger Jelle B en DJ Geert Verschuren maakten zij er gedurende de dag een gezellige boel van.

Winnaars
Al ging het vooral om de sportieve eer en de gezelligheid, toch kent Beach Event Son ook dit jaar weer winnaars. In vier categorieën waren er prijzen te winnen. In de prestatieve poule won 'Oud-cafetaria Spierings' uit Son voor de zesde keer in zeven jaar de beker. In de recreatieve poule was team 'Hazzum Dazzum Flazzum' de beste. Bij de vrouwen was dat het team 'Kakhoeren' en bij de laatkomers werd uiteindelijk het team 'Tikkie terug tandje d'r bij' de winnaar.

Avondprogramma
Het sportieve beachvolleybaltoernooi was de opmaat naar de avond waar in de festivaltent een groot deel van de deelnemers, samen met andere bezoekers, konden genieten van diverse optredens zoals Dansado & De Feestneger Kafke, Mental Theo maar ook Rowwen Hèze.

Bekijk hier alle foto's van deze editie

Parallel Wijnen
Evenement 8 uur geleden Parallel Wijnen verkoopt laatste restanten
Afbeelding
Ingezonden 9 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 19 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 23 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen gisteren SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 27 mrt, 15:08 Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen