De kerstboom op het Raadhuisplein in Son en Breugel
De kerstboom op het Raadhuisplein in Son en Breugel Foto: Annemieke van Tinteren

Kerstsfeer en koopzondag in Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - Rechtstreeks vanuit Duitsland is vrijdag 9 december een ruim acht meter hoge kerstboom gearriveerd. De gemeente Son en Breugel, Bomenrooijbedrijf Kuijpers en Weijtmans, Hans van de Laar Kerstbomen, Centrumteam Son en Breugel en DeMooiSonenBreugelKrant hebben er samen voor gezorgd dat in Son en Breugel ook dit jaar een mooie kerstboom is geplaatst.

Niet alleen de kerstboom zorgt voor het kerstgevoel, ook de muziek in het centrum van Son en Breugel brengt u in de juiste stemming. De muziek wordt ook dit jaar verzorgd door Radio S&B.

Koopzondag 18 december
Op zondag 18 december gaan van 12.00 tot 17.00 uur diverse winkels in het centrum van Son en Breugel speciaal voor u open; een extra dag om uw kerstinkopen te doen of mooie geschenken te kopen in een heerlijk ontspannen sfeer. Misschien ontmoet u wel de kerstman en ontvangt u van hem een gratis kerstmuts, of geniet u van een gratis kopje warme chocomel, aangeboden door Ondernemersvereniging Son en Breugel.

Het winkelaanbod in het centrum van Son en Breugel mag best uniek worden genoemd: alles binnen handbereik met de persoonlijke aandacht en kwaliteit die u bijna nergens anders vindt. Verschillende ondernemers aan de Nieuwstraat, Dommelstraat, Raadhuisplein, Airbornestraat, 17 Septemberplein en Heistraat heten u dus extra welkom op zondag18 december. Lekker shoppen in het centrum van Son en Breugel.

De Kerstboom werd vakkundig op het Raadhuisplein geplaatst
Afbeelding
Afbeelding