PVGE in Liempde
PVGE in Liempde Foto: Ingezonden

Fietsclub PVGE gaat naar de Betuwe

Algemeen

Son en Breugel - Op woensdag 15 mei organiseert de fietsclub van de PVGE een fietstocht door de Betuwe, die een volle dag in beslag neemt.

Er wordt eerst met de auto naar restaurant La Place gereden, gelegen aan de A2, eerste afslag na klaverblad Deil, waar men verwacht wordt om 10.15 uur voor de koffiestop; dit is tevens de startplaats van de fietsroute. Vervolgens wordt na de koffiestop gefietst via Enspijk. Na het nemen van een pont fietst men ten noorden van de Linge richting Tricht en vervolgens naar Buren, een stadje met een beschermd stadsgezicht. Hier wordt tijd ingeruimd om het stadje te bezichtigen en te lunchen. 

De terugtocht gaat via Geldermalsen, Deil, Enspijk naar het parkeerterrein bij La Place. Hier worden de fietsen weer opgeladen op het fietsrek. Ca. 17.30 uur verwacht men weer terug te zijn in Son en Breugel. Indien men niet over een fietsrek beschikt, dient men zelf bij een clubgenoot een plaats op een fietsrek te regelen.

Verdere inlichtingen bij fietsclubcoördinator Herman Hendriks, tel. 0499-473042 of e-mail: herman.j.hendriks@kpnmail.nl.