Afbeelding

Boekrecensie het spannende boek

Cultuur

Mijn naam is Jolanda en ik ben werkzaam bij boekhandel de Traverse.
De meeste boeken die ik lees zijn thrillers en in verband met de komende weken van het spannende boek die duurt van 3 t/m 19 juni is mij gevraagd om dit boek te lezen.
Hieronder lees je mijn recensie over Black-Eyed Susans van de auteur Julia Heaberlin.


"Een Spannende Thriller die je steeds op het verkeerde spoor zet"

Tessa/Tessie Cartwright word op 16 jarige leeftijd half dood teruggevonden naast drie andere meisjes die slachtoffer zijn geworden van een seriemoordenaar.
Als enige overlevende haalt ze de krantkoppen met de bijnaam een van de" Black-Eyed Susans",vernoemd naar de bloemen die groeide op de vindplaats van de meisjes.
Door Tessa's verklaring belandde de dader in de dodencel.
Ongeveer 20 jaar later ontdekt Tessa bij haar huis vers geplante Black-Eyed Susans,ze is ervan overtuigd dat haar moordenaar hierachter zit, maar die zit toch in de dodencel?
Geplaagd door flarden van herinneringen beseft Tessa dat misschien wel een onschuldig persoon vastzit.
Ze besluit de verdediging te helpen voor haar eigen veiligheid en die van haar dochter.
Door zelf op onderzoek te gaan komen er allerlei geheimen aan het licht.
Je krijgt als lezer aanwijzingen van het 16 jarige meisje en de vrouw die Tessa vandaag geworden is,maar geen van die aanwijzingen leidt op het eerste gezicht naar de seriemoordenaar of toch wel..........
Een boek dat je vanaf het begin tot het eind blijft boeien.


Bij deze wens ik u heel veel leesplezier toe en heet iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in onze winkel voor nog veel meer spannende boeken.

Jolanda