Afbeelding

Gezellige optredens op de kiosk

Cultuur

De komende weken staan er weer diverse optredens gepland op kiosk de Sonnestrael op het Kerkplein in Son. Voor alle optredens geldt, dat de toegang gratis is en dat ze alleen doorgaan bij goede weersomstandigheden

Donderdag 23 juni 's middags : Seniorenorkest Nuenen
Komende marktmiddag zal het Seniorenorkest Nuenen van de KBO een optreden verzorgen op de kiosk .
Zij spelen van 14.00 tot 16.00 uur een aantal nummers uit hun gevarieerde repertoire.
Het orkest is opgericht in 1987 en bestaat dus al bijna 30 jaar. De muzikanten treden vnl. op in verzorgingstehuizen onder het motto "Onze hobby is uw luisterplezier".
Het orkest was al eerder te gast op de kiosk.

Zondag 26 juni 's middags : The Oldtimers
Op zondag 26 juni is het tijd voor blaasmuziek met The Oldtimers uit Nuenen. Zij zullen spelen van 13.00 tot 16.00 uur.
Het seniorenorkest the Oldtimers werd opgericht in 1996. In augustus 2016 bestaan ze dus maar liefst twintig jaar. Oprichter en orkestleider is Willie van Bakel. In de afgelopen jaren heeft hij bereikt dat the Oldtimers niet meer weg te denken zijn in de muziekwereld.
Begonnen werd met tien leden, maar het afwisselende repertoire zorgde ervoor dat de band nu uit 24 leden bestaat. Het veelgevraagde orkest trekt voornamelijk ouderen uit de regio. Elke culturele manifestatie in de regio luisteren zij op. Omdat de ouderen tijd over hebben trekken zij ook regelmatig naar België en Duitsland. The Oldtimers spelen een breed en internationaal repertoire van vooral gezellige dans- en luistermuziek.

Donderdag 30 juni 's avonds : Poco Loco
Op donderdagavond 30 juni staat er een optreden gepland van de band Poco Loco uit Valkenswaard. Poco Loco is een swingend orkest dat hoofdzakelijk Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek speelt. Het orkest bestaat uit 23 muzikanten (blazers en een ritmesectie) en staat onder leiding van dirigent Stef Bazelmans.
Poco Loco is een veel gevraagd orkest dat regelmatig optreedt bij grote evenementen in binnen- en buitenland, bij feesten, open dagen, terrasconcerten etc. Zij zullen spelen van 19.30 tot 21.00 uur.

Zondag 3 juli 's middags : jubileumviering
Zondagmiddag 3 juli a.s. vindt de jubileumviering plaats t.g.v. het tienjarig bestaan van de kiosk met optredens van diverse plaatselijke artiesten en orkesten.