Afbeelding

Voorstelling Leonie Meijer in het Vestzaktheater verplaatst naar oktober

Cultuur

Op zaterdag 24 september zou zangeres Leonie Meijer optreden in het Vestzaktheater aan de Kerkstraat in Son.  

Door onvoorziene omstandigheden kan deze voorstelling jammer genoeg niet doorgaan. De voorstelling is verplaatst naar vrijdag 14 oktober, de al verkochten kaarten blijven gewoon geldig voor het optreden van 14 oktober. Als u nog geen kaarten heeft gekocht is de nieuwe datum misschien wel aanleiding om dit alsnog te doen.

De voorstelling is namelijk een première van haar nieuwst show "Naked". De voorstelling begint om kwart over acht, de toegangsprijs bedraagt 15,00 incl. pauzedrankje.
Leonie Meijer was finaliste in The voice of Holland, editie 2010 – 2011 onder coach Jeroen van de Boom. Kort daarna nam ze deel aan de Michael Jackson-tribute tour, waar ze enkele Jackson-nummers vertolkte. Ze vervolgde met een Nederlandstalig duet met (ex-coach) Van der Boom getiteld: "Los van de Grond" dat de tweede plaats in de Top 100 en de dertiende plaats in de Top 40 haalde. .
Leonie Meijer debuteerde afgelopen seizoen in de Nederlandse theaters met de 'Luister Maar Live-tour'. Dat ze een van de beste zangeressen van ons land is, was al enige tijd bekend, maar in het theater kwamen ook onverwachte kanten van haar talent naar boven. In haar tweede theatertour 'Naked' laat Meijer zien dat ook haar muzikale ontwikkeling niet bepaald stil staat. Uiteraard zal ze haar bekende liedjes spelen maar zeker ook nieuwe en verrassende songs. Begeleid door twee muzikanten neemt zij het publiek wederom mee in een meeslepende vertelling, die u niet mag missen.