Afbeelding

Lazy Sonnie Afternoon gaat de lente inluiden op twee april

Cultuur

Op zondag 2 april luiden wij de lente in. Met het unieke project Trio The Big World. Verrassend patchwork van oosterse en Westerse muziek met Ad van Meurs, Ankie Keultjes en Haytham Safia.
De supportact wordt verzorgd door Bluechort, akoestisch met een bluezy twist.

Trio the Big World met Ad van Meurs, Ankie Keultjes en Haytham
Wereldmuziek door deze unieke combinatie muzikanten. Al meer dan twintig jaar speelt Ad van Meurs- inmiddels een bekende naam in de Nederlandse en internationale Folk en Blues scene- een belangrijke rol als singer songwriter, gitarist, organisator, schrijver en filmmaker. Zijn nauwe band met de USA maakte van hem een internationaal erkend artiest die zich perfect thuis voelt op het podium, bijzonder veelzijdig is op de akoestische gitaar (slide and finger picking) terwijl hij zijn intrigerende songs ten gehore brengt. Hij vormt met zijn 'partner in Music' Ankie Keultjes, zangeres, geluidstechnicus, producer en schrijfster een ideale muzikale samenzwering. Vanmiddag met de befaamde Ud-speler (Arabische luit) Haytham Safia.

BlueChord.
BlueChord is een duo bestaande uit Gerrit de Groot en Rob Kersten. Beiden spelen in de B-Hybridz, de "huis-bluesband" die elke laatste zondag van de maand in cafe Kraaij en Balder in Eindhoven te beluisteren is.Het repertoire van BlueChord bestaat uit een mengeling van blues, rock en pop songs waar een "bluezy twist" aan is gegeven. Alles puur akoestisch – 2 guitars & 2 voices – waarbij ook het gebruik van klassieke gitaren niet geschuwd wordt. Dit lijdt tot verrassende, niet alledaagse versies van bijvoorbeeld nummers van Gary Moore en the Doors.
Aanvang / toegang
• Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.
• De zaal is vanaf 15.00 uur open.
• We vragen geen entree, maar omdat er kosten worden gemaakt om u een unieke muzikale middag te bezorgen vragen wij tijdens het optreden om een vrijwillige bijdrage in de tip jar.
• De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Specials
Ondertussen werken de mensen achter Lazy Sonnie Afternoon aan de voorbereidingen van een aantal specials. Kijk op onze website www.lazysonnieafternoon.nl voor de agenda en meld je aan voor onze Nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte. Ook sponsoren kunnen zich op onze website aanmelden.
We zien je weer graag op zondagmiddag 2 april in La Sonnerie in Son en Breugel.