vlnr Eric Veraart, Willard Holinsky, Robert Luteijn, Rob van der Lee (zittend), Henny van Moll, Rene Bekkers, Ted Verouden, Fred van Odenhoven, Hans van de Loo, Geert van Eijk, Rob Smeets, Bart Boudewijns, Jan Veeke. Niet aanwezig: Hans Dinkelberg en Ben Tobben (foto: Annemieke van Tinteren)
vlnr Eric Veraart, Willard Holinsky, Robert Luteijn, Rob van der Lee (zittend), Henny van Moll, Rene Bekkers, Ted Verouden, Fred van Odenhoven, Hans van de Loo, Geert van Eijk, Rob Smeets, Bart Boudewijns, Jan Veeke. Niet aanwezig: Hans Dinkelberg en Ben Tobben (foto: Annemieke van Tinteren)

Koken voor een goed doel

Human Interest

Net als vorig jaar, zijn ook nu de voorbereidingen voor het benefietdiner van Stichting H@P in volle gang. Op zaterdag 29 oktober zal in de Kapelzaal van La Sonnerie door leden van 'Club Cuisine La Sonnerie' een heerlijk vijfgangen diner worden uitgeserveerd.

Door de aanwezige gasten – tegen betaling – van hun kookkunsten te laten genieten verwachten de leden van 'Club Cuisine La Sonnerie' een mooi bedrag op te halen. Dit bedrag zal namens Stichting H@P geschonken worden aan lokale goede doelen. Stichting H@P is door kookclub 'Club Cuisine La Sonnerie' opgericht vanuit het idee om iets te betekenen voor de samenleving van Son en Breugel.

Ieder jaar wordt opnieuw bepaald welke maatschappelijk betrokken doelen in Son & Breugel een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken. Stichting H@P streeft er naar juist die initiatieven te helpen die, doordat ze wellicht minder bekend zijn of kleinschaliger opereren, dit soort donaties erg goed kunnen gebruiken. Bent u betrokken bij of kent u zo'n doel of initiatief, schroom dan niet om deze bij Stichting H@P onder de aandacht te brengen. Dat kan door gebruik te maken van het contactformulier op de website van "Club Cuisine La Sonnerie".

Met de opbrengst uit de jaarlijkse benefietavond worden initiatieven ten gunste van de samenleving in Son en Breugel financieel ondersteund en wordt het voor de heren van 'Club Cuisine La Sonnerie' ook mogelijk de potten en pannen uit de kast te halen voor bepaalde groepen. Zo werd bijvoorbeeld tijdens SamenLoop voor Hoop Son & Breugel, naast het leveren van een financiële bijdrage, gekookt voor de survivors van kanker. Hierdoor beleefden zij echt een dagje uit en werden tevens culinair in de watten gelegd. Meer informatie over de kookclub en het benefietdiner kunt u vinden op de website www.clubcuisinelasonnerie.nl.