Op de foto Annet Kuijten en Maria van Asperdt
Op de foto Annet Kuijten en Maria van Asperdt

Oase Opsteker uitgereikt

Human Interest

Son en Breugel - Op zaterdag 14 januari jl. werd de opsteker van jc Oase uitgereikt. Deze wordt uitgereikt aan vrijwilligers van Oase als blijk van waardering en als stimulans voor de komende jaren.

Op zaterdag ochtend zaten Annet Kuijten en Maria van Asperdt nietsvermoedend samen met kinderen en kleinkinderen aan de koffie, toen ze werden "overvallen" door het bestuur van Oase. Nog steeds wat beduusd werd er geluisterd naar de woorden van de voorzitter van Oase, Hans Merks. Een complete lijst van bezigheden werd opgesomd, allemaal belangeloos gedaan voor jc Oase en voor cv de Dommelsoppers. Een kleine bloemlezing : verjaardagskaarten voor de medewerkers rondbrengen, de spaarkas tellen, de was van Oase en Dommelsoppers, naaiwerk voor de Dommelsoppers, verzamelen van alle krantenknipsels Oase en Dommelsoppers, bij het receptieboek zitten van de Dommelsoppers en overige hand- en spandiensten. Daarnaast waren de Dommelsoppers jaren welkom om bij hen thuis, om om te kleden tijdens de carnaval.

Dit alles gedurende een periode van meer dan 25 jaar. Hoogste tijd voor een blijk waardering.
Na het woordje door de voorzitter volgde het opspelden van de opsteker, de verbazing van de overval maakte plaats voor gepaste trots. Wat aangeeft dat de opsteker bij de juiste personen terecht is gekomen. Na het officiële gedeelte volgde nog de overhandiging van de bijhorende oorkonde, een mooi bos bloemen en een uitstekend stuk gebak met koffie.
Annet en Maria, nogmaals van harte gefeliciteerd en bedankt voor alles wat jullie doen en gedaan hebben voor jc Oase en cv de Dommelsopers.

Afbeelding
Ingezonden 14 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 18 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 19 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 20 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen 21 uur geleden Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel
Repaircafé
Algemeen 22 uur geleden Meer mogelijk bij het Repaircafé