Afbeelding

Politiek met een kopje koffie in Bibliotheek Dommeldal

Politiek

Kom je er niet uit met de kieswijzer maar wil je toch wel meer weten over wat je allemaal te kiezen hebt? Kortom wil je hulp voordat je gaat stemmen?

Kom dan naar het Politiek Café op maandagavond 6 maart, vanaf 19.30u, in de Bibliotheek in Geldrop, Heuvel 94 Geldrop.
Bibliotheek Dommeldal schenkt koffie. En geeft informatie en uitleg over onze democratie. Over de spelregels in de politiek en bij de verkiezingen. Het wordt een luchtige rondleiding, in vogelvlucht, door ons politieke systeem. Zonder het ingewikkeld te maken. In de vorm van een verhaal, een quiz en een bingo-spel. Zo leidt de Bibliotheek de bezoekers rond door ons politieke landschap. Met de deskundige hulp van ProDemos. Een vereniging die in Nederland van alles organiseert om de Nederlandse politiek begrijpelijk uit te leggen. Zij zorgen op 6 maart in de bieb in Geldrop voor achtergrond informatie over onze democratie en ons parlement.

Belangrijk
Omdat de verkiezingen gaan over de landelijke politiek. En omdat er ook in de landen om ons heen verkiezingen zijn, is deze avond belangrijk genoeg om ervoor vanuit Mierlo, Nuenen en Son en Breugel naar de Bibliotheek in Geldrop te komen. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid achter de Bibliotheek. De toegang is gratis. Dus er is gewoon geen excuus om niet te komen. Maar aanmelden is wel gewenst, vanwege het beperkt aantal plaatsen. Dat kan heel makkelijk via www.bibliotheekdommeldal.nl Klik op Agenda & Kaartjes.