Afbeelding

Scouting Dutmella met crowdfunding in actie voor nieuwe blokhut

Verenigingen

Scouting Dutmella werft in juni geld met een crowdfunding actie voor haar nieuwe blokhut. In een maand tijd wil Dutmella € 10.000,= (!) ophalen voor de inrichting van de nieuwe keuken.

De Rabobank ondersteunt dit met 'Aandeel in de Buurt'. Dat is een online platform, waarmee lokale projecten kunnen worden gerealiseerd. www.dutmella.nl/keuken leidt naar het platform.
Scouting Dutmella wil niet alleen aandacht besteden aan primitief koken. Zij wil ook een keuken waarin door en voor de 150 jeugdleden een lekkere en gezonde maaltijd kan worden gemaakt. Daarvoor is veel geld nodig. Dutmella werft bij een grote groep donateurs die een klein (of groter) bedrag aan Dutmella willen geven.

Doneert een gulle gever € 25,00 dan krijgt hij daarvoor ook wat terug: een unieke houten schijf met daarop het gebrandmerkte logo van Dutmella! De gezamenlijke campagne is gestart en heeft binnen een etmaal (2 juni ; 01:00 uur) al € 945,00 opgehaald!

Draag je Dutmella een warm hart toe: geef op www.dutmella.nl/keuken.
Scouting Dutmella is een van de grootste scoutinggroepen in Nederland met ongeveer 150 jeugdleden en bijna 50 kaderleden. De drie kleine, oude blokhutten staan in het bos aan de rand van natuurgebied het Oud Meer. Vanwege groei in ledenaantal en veroudering van de bestaande blokhutten, bouwen we begin 2017 een nieuwe blokhut. Deze voldoet aan de eisen van de tijd en is geschikt voor mindervaliden. Dutmella start in 2017 een aparte afdeling voor scouts met een beperking.

Draag je Dutmella een warm hart toe: geef op www.dutmella.nl/keuken.

Wil je nog meer doneren? Informeer dan naar de aantrekkelijke tegenprestaties uit ons sponsorpakket en mail naar sponsoring@dutmella.nl