Halfopenparktoernooi TV Son en Breuge
Halfopenparktoernooi TV Son en Breuge

Het Halfopen Parktoernooi 2016 komt er weer aan!

Verenigingen

De Parktoernooi Commissie van TV Son en Breugel is weer flink aan de slag met de organisatie van het Halfopen Parktoernooi 2016. Dit jaar zal dit toernooi plaatsvinden van zaterdag 27 augustus t/m zondag 11 september.


Het toernooi wordt gespeeld over een periode van ruim 2 weken. Alle actieve senioren leden van de 3 tennisverenigingen van Son en Breugel (HTC Son, TV Pieter Breugel en TV Son en Breugel) kunnen zich zelf inschrijven. Het toernooi wordt georganiseerd door TV Son en Breugel aan de Europalaan, de wedstrijden vinden hier eveneens plaats. Spelers kunnen zich inschrijven in het enkel- en dubbelspel, het damesdubbel, herendubbel als gemengd dubbel. Daarnaast wordt er ingedeeld op speelsterkte wat resulteert in leuke en spannende wedstrijden. Door het hanteren van een poulesysteem is daarnaast elke deelnemer gegarandeerd van het spelen van meerdere wedstrijden tijdens het toernooi.
Meedoen is voor sommige belangrijker dan winnen. Echter kunnen spelers niet zonder de nodige aanmoedigingen, supporters u bent allen ook van harte welkom! Er heerst een gezellige sfeer op het park, en tijdens uw aanmoediging kunt u genieten van een lekker hapje en drankje, zoals de inmiddels welbekende vers gemaakte Sangria of een kop verse soep.
Noteer vrijdag (avond) 9 september vast in uw agenda. Graag nodigen wij u uit voor de feestavond, Waar u een lekker drankje kunt drinken, prijzen kunt winnen en er een onvergetelijk avond van kunt maken. Kortom een avond die u niet mag en wil missen!!
Inschrijven voor het Halfopen Parktoernooi 2016 kan via www.toernooi.nl.