Afbeelding

SantaRun in Son en Breugel op 17 december

Verenigingen

Op 17 december 2016 organiseert Ladies' Circle Son en Breugel de eerste SantaRun in ons dorp! Meer dan 200 kerstmannen wandelen of rennen de route van 4 km en kleuren zo ons dorp rood! Voor slechts € 5,- voor kinderen (t/m 1.35m) en € 7,50 voor volwassenen kan je al deelnemen aan dit evenement!

Bij de kosten inbegrepen zit een pak, compleet met broek, trui, baard en muts. Op verschillende plaatsen wordt je onderweg verrast met live kerstmuziek en ThermaeSon verzorgt warme chocomel. Na afloop ontvang je een medaille!

De SantaRun wordt u aangeboden door de ladies' Circle Son en Breugel. Dit is een serviceclub voor vrouwen t/m 45 jaar. Onder het motto 'Vriendschap en Service' zetten zij zich in voor ondersteuning van goede doelen. Dat kan bijvoorbeeld door het inzamelen van geld en door handjes-uit-de-mouwen-activiteiten.

Komend jaar bestaat Ladies' Circle Son en Breugel 5 jaar. In die afgelopen 5 jaar heeft Ladies' Circle Son en Breugel zich al ingespannen voor talloze goede doelen in en rond ons dorp. Hierbij hebben ze vaak steun gekregen van zowel dorpsbewoners, als ook de ondernemers in het dorp. Om hun dank hiervoor te uiten, hebben ze de SantaRun naar Son En Breugel gehaald!

De SantaRun is een feel good evenement, waar alle inwoners van Son en Breugel aan mee kunnen doen. Jong en oud, wandelend, rennend of in een rolstoel. Wil je meer weten over de SantaRun of over de andere service-projecten van de Ladies' Circle in de afgelopen jaren? Kijk dan op www.lc66.ladiescircle.nl

Loopt u ook mee op 17 december? Voor het volledige programma van de SantaRun, verdere informatie en aanmeldingen kan je kijken op www.santarun.nl.