Afbeelding
Foto: lianne van Asperdt

Inschrijven zomerspektakel kan nog

Verenigingen


Inschrijven voor het zeskamp van het zomerspektakel kan nog tot en met volgende week.
Dit jaar houdt Jongerencentrum Oase voor de zesde keer het Basisschool zomerspektakel op het Oranjeveld aan de Wilhelminalaan in Son.

Om 14.00 uur starten we met de zeskamp voor de kinderen uit groep 5 t/m 8. Zij gaan in groepjes van 5 of 6 kinderen de strijd met elkaar aan op bijvoorbeeld de stormbaan, een bounce kussen en nog vele andere spectaculaire spellen en luchtkussens. Kinderen vrienden/vriendinnengroepjes kunnen zich hiervoor inschrijven tot 1 juli, deelname is gratis. Het beloofd een sportieve maar vooral gezellige middag te worden waarbij we kinderen zoveel mogelijk strijden tegen leeftijdsgenootjes. Aan het einde van de middag staan wordt de uitbeslag bekend gemaakt en hebben we een aantal leuke prijzen voor de winnaars. Voor dit middagprogramma maakt ieder team een eigen joker, deze kunnen ze tijdens een van de spellen inzetten en ook de leukste joker levert een prijs op. Aanmelden kan vanaf nu door een mail te sturen naar: zomerspektakel@jc-oase.nl.

Ook voor de lagere groepen van de basisschool hebben we een groot speelpark klaar staan.
Voor de kinderen uit groep 1 t/m 4 staan er tussen 10:00 en 13:00 uur verschillende spelletjes en luchtkussens klaar. Verder kunnen de kinderen zich laten schminken en ze kunnen knutselen. 
Daarnaast is er gratis ranja te verkrijgen voor alle kinderen. De kinderen krijgen op het oranjeveld een spelkaart waarmee ze langs alle spellen kunnen gaan en waarmee ze ook nog een lekkere traktatie kunnen afhalen. Ook aan het ochtendprogramma is deelname gratis.
Mochten er ouders of tieners zijn die de organisatie willen helpen tijdens deze dag, stuur dan een mail naar: zomerspektakel@jc-oase.nl. Alle hulp is zeer welkom. Voor meer informatie www.jc-oase.nl

We hopen iedereen 8 juli op het Oranjeveld te zien voor een sportieve maar vooral gezellige prestatie.