Afbeelding

Spanning en gezelligheid bij het clubkampioenschap dubbelspel

Verenigingen

Op 2 juli jl. werden bij tennisvereniging Pieter Brueghel de finales van de jaarlijkse club kampioenschap dubbelspel gespeeld. Dit jaar waren er 113 spelers, die met 72 koppels de 86 wedstrijden speelden in de verschillende klassen.

Er werd gespeeld in de klassen dames dubbel (DD), heren dubbel (HD) en gemengd dubbel (GD) tennis. De wedstrijden waren voor alle clubspelers bereikbaar door de opdeling in sterkte klassen van acht tot en met drie.

In de sterkste categorie werden club kampioen: GD: Koen Collart en Marleen Spooren, DD: Jolien van der Horst-Hulsen en Marleen Spooren en HD: Marc Feijen en John van Haandel.

Door het mooie weer op zondag 2 juli waren er veel supporters, familie en kinderen op het park aanwezig. Er werd genoten van spannende en zinderende, tot 3 sets durende wedstrijden, waarbij uiteindelijk soms de tiebreak tot de winnaars leidde.

Tennisvereniging TV Pieter Brueghel kende het afgelopen jaar een nagenoeg gelijkblijvend ledental en een positieve balans. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de viering van het 50 jarig bestaan in 2018 volop aan de gang. Voor de kinderen van spelende ouders wordt er geïnvesteerd in nieuwe speelvoorzieningen op het mooie tennispark.

Naast de komende competities kan er op 16 tot en met 24 september weer deelgenomen worden aan het ACR Breugels Open Dubbel toernooi. Dit toernooi trekt meer dan 300 spelers uit de verre omgeving en telt mee voor de officiële KNLTB rating.

Meer informatie is hierover te vinden op de website www.toernooi-kalender.nl of op de website van tennisvereniging TV Pieter Brueghel. – www.tvpieterbrueghel.nl

Afbeelding
Ingezonden 14 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 18 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 19 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 20 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen 21 uur geleden Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel
Repaircafé
Algemeen 22 uur geleden Meer mogelijk bij het Repaircafé