Afbeelding

Rabobank steunt lokale verenigingen

Verenigingen

Son en Breugel / Oirschot – Rabobank Het Groene Woud Zuid gaat verenigingen in haar regio financieel voor de 2e keer ondersteunen met de Rabobank Clubkas Campagne.

De ruim 10.000 leden van de bank mogen dit jaar opnieuw € 75.000 verdelen over verenigingen en stichtingen die deelnemen aan deze campagne.

Leden verdelen het bedrag
Rabobank Het Groene Woud Zuid draagt de samenleving een warm hart toe en ondersteunt verenigingen en stichtingen in haar omgeving. De bank stelt in 2017 € 75.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Ieder lid van de bank ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting mogen uitbrengen. Per mail ontvangen ze begin oktober hun persoonlijke stemcode. Verenigingen en stichtingen worden gestimuleerd om stemmen te werven, met eigen en door Rabobank verstrekte promotiemiddelen. De stemperiode is van dinsdag 4 oktober tot en met maandag 17 oktober 2017.

Aanmelden kan tot 20 september
Verenigingen en stichtingen kunnen zich aanmelden tot 20 september, via de Rabobank Clubkas Campagne website van Rabobank Het Groene Woud Zuid: www.hgwz.mijnbankenik.nl. Verenigingen en stichtingen die geen bericht hebben ontvangen maar wel denken in aanmerking te komen, mogen zich ook inschrijven.
Op de website van de Rabobank Clubkas Campagne is actuele informatie over de campagne te vinden.