Afbeelding

Workshops decoratieve verftechnieken in 't Kunsthuys

Zakelijk

Vanaf 1 oktober organiseert Puurworkshop met regelmaat twee MADE@HOME workshops.

Op deze middag leer je op een leuke manier onder het genot van een hapje en een drankje hoe je een object een 2e leven kunt geven.
De locatie waar deze workshops gegeven worden is 't Kunsthuys in Best. Een prachtige galerie waar je, omringd door kleurrijke kunst, geen betere inspiratie kunt krijgen.
Momenteel zijn er 2 workshops om uit te kiezen, een derde volgt binnenkort.
Bij de workshop krijtverf leer je 4 verschillende technieken om van een oud object of meubel een trendy accessoire te maken in een van de authentieke kleuren en waxen van MADE@HOME.
Tijdens de betonlook workshop, leer je een techniek om een object om te toveren in beton. Zo tover je een glazen vaas eenvoudig om in een trendy betonnen versie.

De workshops zijn een middag ontspannen bezig zijn; ook als je niet zo handig bent. Of ze zijn onderdeel van een gezellig samenzijn met een aantal vriendinnen onder elkaar.
Het kan natuurlijk ook als onderdeel van een vrijgezelledag of bedrijfsuitje ingepland worden.
De kosten voor deze middag bedragen € 25,00 en natuurlijk krijg je je eigen creatie(s) mee naar huis.
Het minimale aantal deelnemers is 4 en per workshop zijn er 8 tot 10 plaatsen beschikbaar.
Dus heb je interesse om alleen of samen met een vriend(in), collega etc. een workshop te volgen, dan heten de dames Marie-Jose Schreibers en Igna Verberne je van harte welkom.
Aanmelden kan via de site www.puurworkshop.nl.
Vrijdag 21 okt. om 15 uur staat de eerstvolgende betonworkshop en zondag 30 oktober om 14 uur de eerst geplande krijtworskhop.
We zien jullie graag bij Puurworkshop in 't Kunsthuys.
Adres: Sonseweg 39 (pal achter 't Boshuys), 5681 BH Best. Email: info@puurworkshop.nl Tel.: 06-41789352