Advocaten Annemarie Roos en Anne van der Steen
Advocaten Annemarie Roos en Anne van der Steen

GRATIS spreekuur in Ekkersrijt Son en Breugel

Zakelijk

Advocaten Annemarie Roos en Anne van der Steen: "Belangrijk om te weten waar je aan toe bent"

Vanaf 11 januari 2017 verzorgen Annemarie Roos en Anne van der Steen van Bogaerts & Groenen advocaten een gratis spreekuur op Ekkersrijt 1412. Zij wonen allebei in Son en Breugel en zijn ervan overtuigd met de opening van deze spreekuurlocatie in een behoefte te voorzien: "Daarmee maken we het makkelijker om vroegtijdig een goede advocaat te raadplegen, waarbij je weet waar je aan toe bent".

Samenwerking tussen specialisten
Annemarie Roos en Anne van der Steen zijn twee van de drieëntwintig advocaten van Bogaerts & Groenen advocaten die zich dagelijks inzetten om hun cliënten van het juiste advies te voorzien en hun belangen optimaal te behartigen. Dat doen de advocaten van Bogaerts & Groenen (Boxtel en Tilburg) al meer dan veertig jaar vanuit diverse specialismen, zoals arbeidsrecht, familierecht, erfrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendom en ICT, aansprakelijkheidsrecht, vastgoedrecht et cetera. "Vroeger waagde iedere advocaat zich aan elk vakgebied. Dat kan niet meer, er zijn te veel ontwikkelingen en teveel disciplines. Daarom werken we alleen met specialisten en dat is in het belang van de cliënt", vertellen Annemarie en Anne. Hun specialisme ligt bij familierecht en erfrecht. Annemarie: "Vaak raken vakgebieden elkaar. Als een ondernemer gaat scheiden van zijn/haar echtgenoot, komt daar niet alleen familierecht bij kijken, maar moeten er ook beslissingen genomen worden op het gebied van vastgoed of onderneming. Belangrijk dus om als advocaten gebruik te maken van elkaars kennis en kunde."

Weten waar je aan toe bent
"Met onze spreekuren op locatie halen we voor rechtzoekenden de drempel weg om vroegtijdig een goede advocaat in te huren" vervolgt Anne. "Meestal wordt een advocaat pas ingeschakeld als er een probleem is. Als je vooraf advies inwint grijp je kansen en voorkom je problemen."
Tijdens het gratis spreekuur gaat de advocaat samen met de cliënt in gesprek over de mogelijkheden. Annemarie en Anne: "We vinden het belangrijk om cliënten zo transparant mogelijk te informeren over de advisering en de kosten. Waar mogelijk bieden wij een vaste (pakket)prijs, zodat je weet waar je aan toe bent."

Bogaerts & Groenen is een full service advocatenkantoor met vestigingen in Tilburg en Boxtel en spreekuurlocaties in Son en Breugel, Vught en Oisterwijk. Het kantoor heeft 23 advocaten die gespecialiseerd zijn in diverse vakgebieden en kennis hebben van specifieke branches.

Gratis inloopspreekuur in Son en Breugel
Mr. Annemarie Roos en mr. Anne van der Steen, advocaten bij Bogaerts & Groenen advocaten verzorgen een gratis spreekuur in de kantoorruimte op Ekkersrijt 1412. afspraak maken.
Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek:
Telefoon 088-1410800

Bogaerts & Groenen advocaten, Ekkersrijt 1412
5692 AK Son en Breugel
WWW.BGADVOCATEN.NL