Afbeelding

Kom op 9 april naar de Bevrijdende Vleugels voor de officiële opening seizoen 2017

Zakelijk

Tijdens de winter hebben de medewerkers van museum Bevrijdende Vleugels niet stilgezeten, maar heel hard gewerkt aan nieuwe indrukwekkende diorama's: Zo kun je een kijkje nemen in een huiskamer waar iemand ondergedoken zit, loop langs een concentratiekamp of waan je op straat tijdens de bezetting van Nederland.

De officiële opening van dit seizoen zal plaats vinden op 9 april. Op deze mooie dag geniet jong en oud van extra activiteiten.
- Reenactment in de bossen rondom het Boshuys: Beleef diverse gebeurtenissen uit Operatie Market Garden live voor je neus!
- Rondritten in historische legervoertuigen. Vertrek vanaf het terras van het Boshuys.
- Static Show legervoertuigen
- RC Armour Group Holland speelt met RC tanks diverse veldslagen na op ons terrein
- Soldatenstempels voor alle kids: Verdien je drie stempels en laat zien dat jij een echte soldaat bent! Voor alle soldaatjes hebben we een leuke prijs!
- Meld je aan voor de Army Tour: In historische legervoertuigen brengen wij het gezelschap naar de nabij gelegen Paulushoef. De plek waar tijdens het begin van Market Garden alle gliders zijn geland. Op deze bijzondere plek, bomvol historie is in de loop der jaren een klein museum ontstaan van bodemvondsten en indrukwekkende verhalen. Een van onze gidsen zal meerijden naar de Paulushoef voor een aanvullend verhaal en een rondleiding geven rondom de Paulushoef. Alleen al de rit in een van onze historische legervoertuigen maakt van deze activiteit een waar spektakel! Vertrektijden van deze tours zijn om 13:00 en om 15:00.
Deze indrukwekkende tour beleef je voor maar 14,50 per persoon. Aanmelden kan via info@bevrijdendevleugels.com

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding