Drie bedrijven,
één Open Weekend

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Vooral als ook nog eens de krachten gebundeld worden. Dat doen Interieurbeplanting Van der Vleuten, Van Uden Caravans en Citroën van den Berg. Aankomend weekend houden ze tegelijkertijd een Open Weekend.
De drie bedrijven zetten wel vaker de deuren open voor publiek, maar dit is de eerste keer dat ze het samen doen. Een slimme zet en voor de consument bovendien erg interessant. Zo kunt u namelijk op één dag drie zeer interessante bedrijven bezoeken die zeker iets voor u kunnen betekenen.

Er is niet alleen voldoende te zien, er is ook voldoende te doen en te beleven. Zo houdt Van der Vleuten Interieurbeplanting een wijnproeverij en kunnen mensen bij Van Uden proefrijden met een buscamper en een mover. Speciaal daarvoor is een moverparcours uitgezet. Citroën Van den Berg heeft haar prachtige showroom weer geprepareerd om aantrekkelijke acties te tonen. Bovendien hebben ze een groot aanbod occasions voor u klaar staan.

Winactie
Er valt ook wat te winnen! Niet de minste prijzen! Alle drie de bedrijven geven prachtige prijzen weg. Iedereen die de Open Dagen bezoekt maakt kans op een schitterende plantenbak van Van der Vleuten Interieurbeplanting, een gratis overnachting op een camping in Veldhoven, aangeboden door Van Uden caravans en een gratis wasbeurt voor je auto bij Citroën van den Berg.

Dat klinkt reuze interessant allemaal en dat is het ook. Dus plan het in uw agenda en ga 8 of 9 april een kijkje nemen bij deze bedrijven. Allemaal gelegen aan de Jan Tinbergenstraat op bedrijventerrein De Kampen te Sint-Oedenrode.


WensAmbulance Brabant bij Zij Actief Nijnsel

Afgelopen woensdagavond hadden de dames van Zij Actief Nijnsel in Zalencentrum De Beckart een informatieve avond over de mogelijkheden van Stichting WensAmbulance Brabant. Ieder mens heeft een laatste wens.

De heer Cees Huijben bleek een bevlogen verteller over de vele wensen die hij en zijn collega's
vervuld hebben in de jaren dat de Stichting bestaat. Hoe Cees zelf in contact is gekomen met dit werk vertelt hij door een emotionele persoonlijke ervaring te delen met de groep.
In tegenstelling tot een gewone ambulance wordt hier het voertuig alleen ingezet voor mensen die terminaal zijn. Als zij niet meer langdurig kunnen zitten en een laatste wens graag in vervulling zien gaan, is dit de enige manier. Zo'n wens kan variëren van een laatste keer naar het strand, naar een voetbalwedstrijd of nog een keer naar de plek waar een echtpaar elkaar voor het eerst heeft ontmoet.
Ontroerend zijn de verhalen van de prachtige momenten die deze professionele vrijwilligers mensen bezorgen in de laatste dagen, maanden van hun leven.
Op de parkeerplaats kan er een blik in de ambulance worden geworpen. Cees vertelt dat er in Noord-Brabant vier van deze voertuigen staan: in Bergen op Zoom, Boxtel, Helmond en Waalwijk. De mensen worden vervoerd op comfortabele brancards. Buiten de chauffeur gaat er ook een verpleegkundige mee die tijdens de rit de zorg kan verlenen die nodig is.

Dit alles is mogelijk door gulle giften van sponsors, donateurs, verenigingen en particulieren die Wens Ambulance Brabant een warm hart toedragen.