Lezerspodium

Weer mag ik op de voorpagina van uw weekblad een "geef uw mening oproep "aantreffen . De gemeenteraad heeft gemeend een nadere beslissing omtrent het Mafcentrum uit te stellen tot oktober of zoiets. Nu heeft Visser@Co tevens al in ED van 20 juni laten weten , dat "pas op de plaats " geen invloed heeft op de plannen rond de kerk en "dat traject gewoon doorloopt". De kerk schijnt inmiddels ook al aangekocht te zijn , voor de sloop. Waartoe dan nogmaals "uw mening" als bij voorbaat al is aangekondigd dat er geen rekening mee gehouden kan en/of zal worden?
Persoonlijk denk ik dat "men" denkt ( Visser @Co en zijn gemeenteraadmarionetten) dat de soep momenteel te heet is opgediend en dat daarom het verorberen ( of door de strot duwen) daarvan tot oktober/november wordt uitgesteld. Het komt mij al met al tamelijk onnozel voor.

Mvrgr
W.Zwetsloot


Thermae Son

Ik ging vroeger zelf iedere woensdagmiddag zwemmen in het Zwembad van Son iedere vrijdagavond Disco zwemmen mijn kinderen kon ik iedere week wegbrengen naar een ander zwembad omdat ze hier in Son niet welkom waren zonder duur abbonement nu het slecht gaat met thermae word er verwacht dat heel het dorp mee betaald aan iets waar onze kinderen niets aan gehad hebben en vind meneer Versantvoort het maar heel normaal dat iedere inwoner van son hier aan mee gaat betalen mss had hij het jaren geleden beter aan moeten pakken maar nu mogen wij daar voor op gaan draaien zijn we nu wel goed genoeg?!

Astrid van Rooij