woensdag 12 juli

Muziek op de kiosk

19.00 – 20.30 uur : Ensemble Begunje Ensemble Begunje is een groep muzikanten, die uitsluitend Oberkrainermuziek maakt. Het repertoire dat ensemble Begunje speelt wordt door de groep zelf gearrangeerd en uitgevoerd in de originele toonsoort. De melodieën klinken zoals de componist bedoeld heeft, kortom zoals Oberkrainer muziek moet klinken Donderdag 13 juli: 19.00 tot 20.30 uur: Poco Loco

donderdag 13 juli

19.00 tot 20.30 uur: Poco LocoOp donderdagavond 13 juli staat er een optreden gepland van de band Poco Loco uit Valkenswaard. Poco Loco is een swingend orkest dat hoofdzakelijk Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek speelt. Het orkest bestaat uit 23 muzikanten (blazers en een ritmesectie) en staat onder leiding van dirigent Stef Bazelmans. Poco Loco is een veel gevraagd orkest dat regelmatig optreedt bij grote evenementen in binnen- en buitenland, bij feesten, open dagen, terrasconcerten etc.

vrijdag 14 juli

10.30 tot 11.30 : voor de tiende keer De Kijk Mij Nou Band Het is een mooie traditie geworden en de leerlingen van de Emiliusschool in Son leven er echt naar toe: een heus openluchtconcert op de kiosk op het Kerkplein op de laatste schooldag. De Kijk Mij Nou Band is een muziekgroep, samengesteld uit leerlingen van de Emiliusschool in Son, een instituut voor meervoudig gehandicapte jongeren. Elke vrijdagmorgen repeteert de band onder leiding van de docenten Annelies en Rob Hilgerdenaar en Benjo Plandsoen, die ook in hun vrije tijd geen onbekenden in de Sonse muziekwereld zijn. De jongste groep staat o.l.v. Erik v.d.Ven. Natuurlijk wordt er af en toe opgetreden, maar het jaarlijkse concert in de kiosk vlak voor de grote vakantie vormt toch elke keer wel weer het hoogtepunt.

zaterdag 15 juli

Wouter Helders signeert zijn boek bij Boekhandel de Traverse

Het debuut van Helders met de titel "Machtsstrijd", werd bekroond met de Hebban Thriller Debuutprijs en haalde de longlist van de Diamanten Kogel. Nu is zijn tweede boek uit "Verraad" Op zaterdag 15 juli van 11.00 tot 12.00 uur signeert Wouter Helders zijn nieuwste boek bij Boekhandel Travers aan de Nieuwstraat in Son en Breugel.

maandag 17 juli

Lotgenoten prostaatkanker

Als u prostaatkanker hebt, kan het zijn dat u behoefte heeft aan lotgenotencontact. Het uitwisselen van ervaringen en het delen van gevoelens met iemand in een vergelijkbare situatie kan u helpen. Daarnaast kan het krijgen van praktische informatie rond een behandeling belangrijke steun geven. Daarom bent u van harte welkom op maandag 17 juli in Inloophuis de Cirkel, Evertsenstraat 19, 5703 AM, Helmond.
Het thema is: Welke behandelingen van prostaatkanker zijn er voor mij mogelijk? Heb ik ook zelf een keuze? Ook uw partner en familie is welkom. De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

woensdag 19 juli

Fietstocht naar Vessem

De fietstocht naar Vessem vindt plaats op woensdag 19 juli en voert langs het vliegveld en door het Kempense land. De start is om 9.30 uur vanaf het 17 Septemberplein. Het wordt een volle dagtocht van circa 48 km.
De leden van de fietsclub ontvangen ongeveer een week van te voren de details van deze fietstocht. Voor verdere inlichtingen kunt u zich wenden tot: Herman Hendriks, tel.: 0499-473042; e-mail: herman.j.hendriks@kpnmail.nl