Afbeelding
Foto:

Popkoor Novelty zoekt mannen

Mannen tot 55 jaar uit omgeving Sint Oedenrode, laat je stem horen!!
Kom op 31 oktober naar de Beurs om te ervaren hoe het is om muzikaal bezig te zijn bij Popkoor Novelty! Je krijgt één uur gratis Vocal Coaching.
Popkoor Novelty; leuk repertoire, een enthousiaste groep, samen een muzikale prestatie neerzetten...
We missen alleen nog mannen om ons geluid meer body te geven! Kom jij ons versterken? We verwelkomen je graag op 31 oktober om 19.30 uur


Urban Trail keert terug naar Eindhoven

Na de succesvolle eerste editie van de Eindhoven Urban Trail keert op zondag 10 december het populaire evenement terug met een vernieuwd parcours. Zoals bij elke Urban Trail lopen deelnemers langs, over en zelfs dóór culturele en historische gebouwen in de stad. De inschrijving is vandaag geopend.

De organisatie verzorgt een parcours met een aaneenschakeling van loopervaringen en zet zich ook dit jaar weer in om honderden lopers te verrassen. "We zijn op dit moment hard bezig om een nieuwe, stedelijke en avontuurlijke trail door de Eindhovense binnenstad uit te zetten. Zeker is dat er ook deze editie weer verrassende locaties tussen zitten die dit evenement een feest maken om aan mee te doen", zegt Dariush Cyrroes, organisator van de Eindhoven Urban Trail. Stapsgewijs worden alle locaties op het parcours bekendgemaakt. Na afloop kunnen de deelnemers wederom genieten van een welverdiend ontbijt met een Urban Trail medaille.

Inschrijven
De inschrijving voor de tweede Eindhoven Urban Trail is vandaag geopend. Vorig jaar was het evenement met 1.750 deelnemers uitverkocht. Dit jaar geldt er een maximum van 2.500 deelnemers. Vanwege de grote interesse wordt dan ook aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven. Inschrijven kan op www.eindhovenurbantrail.nl.


Speelgoed- / kinderkledingmarkt in Meerschot

Speelgoed- / kinderkledingmarkt in Meerschot Heistraat 22 Sint Oedenrode.

Op het gebied van kinderspeelgoed en baby- en kinderkleding is er van alles te vinden op de markt, die wijkvereniging Eerschot, zondag 22 oktober organiseert.
De markt vindt plaats in wijkcentrum Meerschot, Heistraat 22 Sint Oedenrode.
De deuren zijn open van 10.00 tot 12.00 uur. Er zijn onder andere tweedehandse broekjes, jurken, T-shirts, puzzels, poppen, auto,s, duplo en kinderfietsjes en veel speelgoed te koop. Niet alleen ouders maar ook (oppas) opa's en (oppas) oma's kunnen hun slag slaan. Ook leuk om je sinterklaas inkopen te doen. De entree bedraagt 1.00 euro.