Team E1 van KV de Corridor kampioen
Team E1 van KV de Corridor kampioen Foto: Ingezonden

E1 en C1 van KV de Corridor kampioen

Sport sport

Son en Breugel - Op zaterdag 27 mei stond de laatste wedstrijd van E1 op het programma tegen Winty/Vessem. Dit zou een spannende wedstrijd worden, want ook Winty/Vessem zou kampioen kunnen worden. Corridor E1 had in het begin wat last van de zenuwen en kwam op achterstand, maar de meiden hebben zich in de rust goed herpakt en wonnen de wedstrijd met 3-7.

Afgelopen zaterdag kon C1 kampioen worden. Ze zouden de wedstrijd moeten winnen om kampioen te worden. De meiden hadden ouders, opa’s en oma’s opgetrommeld om te komen kijken. Het was een gezellige drukte aan de lijn. Ook C1 had last van zenuwen en kwam al snel achter te staan. In de rust kregen de meiden door dat de andere kampioenskandidaat had gelijkgespeeld en dat een gelijkspel nu voldoende zou zijn. Ondanks een 1-3 achterstand bleven de meiden er geloof in houden dat een gelijkspel mogelijk was, en met een eindstand van 4-4 kon er opgelucht een feestje gevierd worden.