F1 kampioenen bij KV De Corridor
F1 kampioenen bij KV De Corridor Foto: Ingezonden

Drie kampioenen bij KV De Corridor

Sport

Op 10 juni 2023 waren de spanningen bij KV De Corridor goed te voelen!

Son en Breugel -  Maar liefst drie teams konden kampioen worden, maar daarvoor moest wel eerst gewonnen worden!
Om 9.00 uur trapte Corridor F1 af. Zij speelden tegen PSV F2. Het was een spannende wedstrijd die eerst gelijk opging, maar uiteindelijk liep Corridor F1 uit en wist de wedstrijd met 14-10 te winnen. Een mooie prestatie voor dit team dat voor het eerst competitie speelde!

Daarna was het de beurt aan Corridor E2 en Corridor E3. Corridor E2 speelde haar wedstrijd tegen Rooi E1. De meiden wisten wat er op het spel stond en moesten winnen! Het fluitsignaal klonk en de meiden gingen sterk van start. Vanaf het begin stonden ze voor en deze voorsprong hebben ze niet meer afgegeven. Het was een sportieve, fijne wedstrijd van beide partijen ondanks het grote verschil. E2 heeft met 20-1 gewonnen!

Ook voor Corridor E3 was het een zeer spannende wedstrijd tegen de altijd sterke ploeg Flash E2. De spanningen liepen tijdens de wedstrijd steeds meer op. Het ging tot de laatste vijf minuten gelijk op. In de laatste vijf minuten lieten de meiden van Corridor E3 zien dat zij de ware kampioen zijn door te blijven knokken en de wedstrijd met 7-5 te winnen!
KV De Corridor feliciteert al haar kampioenen!

E3 kampioenen bij KV De Corridor
E2 kampioenen bij KV De Corridor