HTC Jongste Jeugd dag
HTC Jongste Jeugd dag Foto: Ingezonden

Hockeyseizoen met mooie, warme en gezellige Jongste Jeugd Dag afgesloten

Sport

Son en Breugel - Afgelopen zaterdag waren er 18 teams uit de omgeving aanwezig uit de categorie O8 om het hockeyseizoen bij HTC gezellig af te sluiten.

De organisatie, bestaande uit vrijwilligers van HTC (jong en oud), stond om half tien klaar om de teams van de verschillende verenigingen te verwelkomen. Deze teams brachten hun eigen tentjes en parasols mee en er werd zelfs een partytent opgezet om de kinderen en begeleiders te voorzien van schaduw tijdens deze mooie en zonnige dag.

Naast de eigen proviand die meegenomen werd door de teams was er door Plus Verhoeven een goedgevulde tas ter beschikking gesteld voor elk team met daarin vitamientjes, wat lekkers en wat te drinken. De sfeer was goed en iedereen was vrolijk gestemd en genoot van het mooie weer en de sportiviteit van de kinderen.

Wegens het warme weer was de speeldag wat ingekort en duurde het festijn tot 13.00 uur, waarbij de verschillende teams in pouleverband wedstrijdjes speelden en tussendoor ook nog tijd hadden om van het springkussen te genieten dat door Bounce Valley was aangeboden. Met de emmers water en de sponzen was dit springkussen een nog leukere activiteit geworden. Tussendoor was er ook nog extra waterpret toen de sproeiers op het hockeyveld aan werden gezet!

Aan het eind van de dag, na alle inspanning in het warme weer, werden alle kinderen getrakteerd op een welverdiend ijsje en een nog meer verdiende medaille! Het waren stuk voor stuk hockeytoppers die dag! Deze feestelijke dag was een mooie afsluiter van een succesvol en een gezellig hockeyjaar voor HTC.

HTC Jongste Jeugd dag