Diana van Moorsel, Expert Wijkzorg Son en Breugel
Diana van Moorsel, Expert Wijkzorg Son en Breugel Foto: Fran van Maasdam

Themaochtend Seniorenraad in teken van het werk van de Politie

vrijdag 26 januari 2018 10:00 tot 12:00

De werkgroep Welzijn en Zorg van de SeniorenRaad organiseert op vrijdag 26 januari in De Boerderij in Breugel weer een thema-ochtend waarop aandacht wordt besteed aan een thema dat voor senioren belangrijk is. Diana van Moorsel, Expert Wijkzorg Son en Breugel, geeft dan een presentatie over de wijze waarop de politie in onze gemeente haar werk verricht.
Mevrouw Van Moorsel bespreekt de volgende onderwerpen: Woning-inbraken, de zogeheten "babbel-trucs", tasjesroof - het voorkomen van het afkijken van de pincode tijdens het winkelen, - de bereikbaarheid van de politie.(welk nummer bellen onder welke omstandigheden).
Uiteraard is het mogelijk om aan de spreekster vragen te stellen over de bovengenoemde en over andere onderwerpen die met haar werk te maken hebben.
De themaochtend is van 10.00 –12.00 uur. De Boerderij is makkelijk te bereiken via het parkeerterrein van De Bongerd, Asteroïdenlaan 2 a, Breugel. De toegang is gratis; wel wordt een bescheiden bijdrage gevraagd voor koffie of thee. Alle belangstellenden, jong én oud, zijn van harte welkom.