Opening blokhut scouting Dutmella

zaterdag 26 mei 2018 14:30 tot 17:00

Eindelijk is het zover: na negen jaren van voorbereiding en een jaar bouwen is scouting Dutmella vorige maand verhuisd naar de nieuwe blokhut op de oude locatie aan het Dutmellapad 2 in Son. Daar zijn we trots op en dat moet gevierd worden! Hierbij nodigt Dutmella alle inwoners van Son en Breugel uit voor de feestelijke opening op 26 mei tussen 14.30 en 17.00 uur. 

Vanaf 14.30 uur zijn gasten welkom, voor hen staat de koffie en thee klaar. Om 15.00 uur wordt de officiële openingshandeling verricht door alle jeugdleden samen met burgemeester Hans Gaillard. Hierna is er tijd om de nieuwe blokhut te bewonderen. Kinderen uit Son en Breugel kunnen als ze willen meedoen aan het scouting circuit. Zij kunnen onder meer klimmen, broodjes bakken, marshmallows roosteren of een kussengevecht houden boven water.
De parkeerplaats aan de Bestseweg is 26 mei afgesloten. We vragen aan bezoekers om met de fiets te komen, die ze aan het Dutmellapad voor de blokhut kunnen stallen.

Wil je ons verblijden met een geste dan is een donatie welkom. Op onze verlanglijst staan onder meer een nieuwe kabelbaan en professionele megafoon.