Logo mooisonenbreugel.nl
  • Alles
  • (2)
    Muziek
  • (27)
    Sport
  • (81)
    Bijeenkomst

Midzomeravondfietstocht IVN Son en Breugel

woensdag 19 juni 19:00 uur

M. van Wijk / IVN Son en Breugel

IVN Son en Breugel houdt op woensdagavond 19 juni, vlak voor de langste dag met licht tot laat in de avond, de traditionele Midzomeravondfietstocht. We vertrekken vanaf de kiosk op het Kerkplein in Son om 19.00u stipt voor een tocht van ca. 25 kilometer. We hebben begin juni veel wind gehad, dus afhankelijk van de wind op die avond kiezen we de meest gunstige route, richting Eindhoven/Best of richting Sint Oedenrode. Het grootste gedeelte van de tocht is min of meer verharde weg. We kunnen echter ook stukjes zandpad tegenkomen en mogelijk moeten we een of twee keer even afstappen en een stukje met de fiets aan de hand.

Na ca. 2 uur fietsen, met her en der een korte stop om iets te vertellen, hopen we rond 21:00u weer op het Kerkplein te eindigen. Afhankelijk van de aankomsttijd en het weer kunnen we daar de ontstane dorst nog lessen.

Meer info: www.ivn-senb.nl/fiets


deel deze activiteit

Locatie

Kerktoren
Son en Breugel
Kerkplein 5
5691bb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>