Logo mooisonenbreugel.nl
  • Alles
  • (1)
    Muziek
  • (20)
    Sport
  • (20)
    Bijeenkomst

Kerstconcert Harmonie PHEV De Kerstherberg

donderdag 12 december 20:00 uur

Martijn Kraakman

Harmonie PHEV verzorgt “De Kerstherberg”. Op een bijzondere muzikale manier nemen we ons publiek een avond mee in het Kerstverhaal. De opbrengsten van De Kerstherberg gaan naar de dagbesteding van Archipel Zorggroep, locatie Berkenstaete.

Het concert voeren we uit in Berkenstaete op 14 december om 19.30 uur. Toegang is vrij voor bewoners. Ook voeren we op 12 december om 20.00 uur een extra voorstelling uit in het Vestzaktheater. Kaarten à 5,- per zitplaats zijn te bestellen via kaartverkoop@phev.nl, of te koop bij: schoenmakerij Albert Boudewijns, of tijdens openingstijden bij de receptie van Berkenstaete. Meer info is te vinden op www.phev.nl.

Het concert De Kerstherberg gratis beleven? Dat kan met deze aanbieding: Wordt uiterlijk 12 december Vriend van de Harmonie en ben gratis welkom voor de voorstelling op donderdag 12 december.

Aanmelden als Vriend van de Harmonie: via Rinus Verhagen macverhagen@kpnmail.nl, of tel: 0499 – 476759. Indien u gebruik wilt maken van deze aanbieding, kunt u dit voor 18 oktober bevestigen per mail: kaartverkoop@phev.nl onder vermelding van uw naam, het aantal kaarten (maximaal 2) en de toevoeging “Kerstherberg Vriend van de Harmonie”. Dan zorgen wij dat u er op 12 december gratis bij bent.


deel deze activiteit

Locatie

Vestzaktheater Son en Breugel
Son en Breugel
Kerkstraat 2
5691ak


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>