Logo mooisonenbreugel.nl
  • Alles
  • (4)
    Muziek
  • (31)
    Sport
  • (83)
    Bijeenkomst

Carnaval voor basisschoolleerlingen

maandag 24 februari 19:00 uur

Voor de groep 5 tot en met 8 organiseert Oase twee carnavalsavonden. Oase vindt het belangrijk om een veilig onderkomen te bieden aan de kinderen die in eigen dorp carnaval willen vieren. Dit betekent dat er tijdens de avonden een gesloten deurbeleid hanteren en kinderen niet zomaar overal kunnen gaan rondhangen.

Indien uw kind niet alleen naar huis toe mag, is het verzoek om uw kind bij de entree op te halen. De entree van Oase is te bereiken via het kerkplein (achter de kerktoren). De entree voor deze avond is 2,50 euro, dit is inclusief garderobe en iedereen ontvangt een consumptie voor een frietje en een snack. De Oase is op zaterdag en maandag open van 19.00 tot 22.00 uur.

Lachen, hossen, feesten, gek doen en verkleden: het hoort allemaal bij carnaval zo ook bij jongerencentrum Oase. Voor meer informatie of vragen www.jc-oase.nl , check hun Facebookpagina, Instagram of stuur een mail via info@jc-oase.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Jongerencentrum Oase
Son en Breugel
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>