Vlooiendmarkt Mgr. Bekkersgroep (archieffoto)
Vlooiendmarkt Mgr. Bekkersgroep (archieffoto) Foto: Adrie Neervoort

Vlooienmarkt Mgr. Bekkersgroep

zondag 29 mei 2022 11:00

Op zondag 29 mei organiseert de Mgr. Bekkersgroep wederom een vlooienmarkt. Van 11.00 uur tot 15.00 uur worden diverse spullen te koop aangeboden op ons terrein aan de Europalaan te Son en Breugel, waar ongeveer 50 kramen komen te staan waarop de gebruiksgoederen gesorteerd en uitgestald worden.

Er zijn verschillende spullen te vinden, van elektronica tot huishoudelijk en van meubels tot fietsen het is er allemaal. Daarnaast is er sinds enige jaren ook een aparte boekenmarkt aanwezig. Naast de leuke koopjes staat ook gezelligheid centraal. Zo is er gelegenheid voor een hapje en een drankje.

De entree van de vlooienmarkt bedraagt 2 euro. U kunt dit betalen aan de poort op zondag 29 mei of een sponsorkaart kopen, welke tevens toegang geeft. Sponsorkaarten worden verkocht door leden die langs de deuren gaan, Sponsorkaarten kosten 2 euro. Voor kinderen is de toegang 0,50 euro.

Locatie

  • blokhut mgr Bekkersgroep

    Europalaan 5
    Son en Breugel