Jong en oud is welkom op het Kuylkamp festival (archieffoto)
Jong en oud is welkom op het Kuylkamp festival (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Thema ‘Inpakken en ...’ bij tiende Kuylkamp festival

vrijdag 24 juni 2022 18:00 t/m zondag 26 juni 18:00

Dit unieke muziek- en kampeerspektakel voor het hele gezin wordt al weer voor de tiende keer georganiseerd in het buitengebied van Son en Breugel. Als geen ander weet het Kuylkamp festival een ongedwongen sfeer te creëren waar iedereen zich thuis voelt. De tent en festivalterrein staan dit jaar in het teken van het thema ’Inpakken en …’.

Vrijdag 24 juni in de avonduren en zaterdag 25 juni staat het festival in het teken van optredens van diverse bands en dj’s met daarnaast ruimte voor veel ‘flauwekuyl’ en gezelligheid. Bezoekers betalen een lage all-in prijs waarin alle consumpties en eten is ingrepen. Zelfs het optionele verblijf op de camping hoort daarbij. Speciale aandacht gaat uit naar de zondag 26 juni in de middag, wanneer voor VIP’s met een beperking een daverend feest wordt georganiseerd. Dit feest wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van een aantal trouwe sponsoren en donateurs.

Vrijdag en zaterdag worden afgesloten met een gezellig kampvuur, waarbij muzikanten en festival bezoekers tot in de kleine uurtjes samen kunnen nagenieten. Ook voor de allerkleinsten en voor de jeugd worden diverse activiteiten georganiseerd, dus het hele gezin is welkom. Het festival wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers maar ook bezoekers wordt gevraagd af en toe een steentje bij te dragen, waardoor de prijzen laag gehouden kunnen worden.

Je kunt kiezen uit dagkaarten of een weekendkaart. Voor slechts 55 euro is een volwassene het hele weekend onder de pannen! En al voor slechts 10 euro kun je zaterdagmiddag de sfeer komen proeven. Kijk voor meer informatie, de line-up en tickets op www.kuylkamp.nl en volg het Kuylkamp festival op www.facebook.com/KuylKamp.

De juiste tijden volgen nog.

Locatie