Leerlingen uit groep 5, 6, 7 en 8 gaan in teamverband de strijd aan tegen andere teams (archieffoto)
Leerlingen uit groep 5, 6, 7 en 8 gaan in teamverband de strijd aan tegen andere teams (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Schrijf je in voor het Oase Zomerspektakel

zaterdag 16 juli 2022 10:00

Jongerencentrum Oase organiseert ook dit jaar weer het Zomerspektakel. Op zaterdag 16 juli wordt op het Oranjeveld aan de Wilhelminalaan de meerkamp georganiseerd voor basisschoolleerlingen. Stel zelf je eigen team samen en neem het ’s middags tegen elkaar op.

Het middagprogramma is bedoeld voor kinderen van groep 5, 6, 7 en 8. Je maakt een team van minimaal vijf kinderen. Zes of zeven mag ook, maar de spellen zijn afgestemd op groepjes van vijf. Je team hoeft niet te bestaan uit klasgenoten, maar mag ook een willekeurige groep zijn (bijvoorbeeld voetbal of hockey). Lukt het je niet om een groepje samen te stellen, dan is het misschien fijn als ouders hierin meedenken. Het middagprogramma begint om 14.00 uur en loopt door tot ongeveer 16.00 uur. Deelname is gratis. Je kunt je team opgeven via: zomerspektakel@jc-oase.nl.

In de ochtend wordt een programma georganiseerd voor de jongere kinderen. Je kunt deelnemen aan knutselactiviteiten, jezelf laten schminken, nagels versieren, er zijn spannende spellen en over hele terrein staan luchtkussens opgesteld die gebruikt mogen worden. Er worden poffertjes gebakken en er is ranja. Het ochtendprogramma begint om 10.00 uur en loopt door tot 13.00 uur. Hiervoor hoef je jezelf niet op te geven, je bent altijd welkom.

Locatie