Towerfestival in 2017 (archieffoto)
Towerfestival in 2017 (archieffoto) Foto: ©Annemieke van Tinteren

Het Tower Festival is terug

zondag 11 september 2022 14:00

Na een paar bijzondere jaren, waar ook het Tower Festival helaas moest schitteren door afwezigheid, komt de organisatie dit jaar terug met een nieuwe, spetterende editie van het Tower Festival.

Het gemis was groot de afgelopen jaren. Het was stil in het dorp, erg stil: geen evenementen, geen braderieën en geen Tower Festival. Maar dit jaar wordt het Tower Festival weer gehouden. De organisatie heeft al een aantal plaatselijke bedrijven en ondernemers opnieuw enthousiast gekregen voor een financiële bijdrage om het festival mogelijk en gratis toegankelijk te maken. Daarvoor uiteraard hartelijke dank. Wil je ook een financiële bijdrage leveren om dit alles mogelijk te maken? Dat kan natuurlijk. Kijk op www.towerfestival.nl voor meer informatie. De organisatie is blij met elke gift en bijdrage.

Tijdens dit schrijven is men nog druk om de line-up rond te krijgen en het belooft weer een lekker festival te worden met nieuwe tribute bands, maar ook een paar oude bekenden die het Kerkplein al eerder met veel succes in beweging kregen. Op zondag 11 september zullen de eerste gitaarklanken om 14.00 uur het plein vullen en dit gaat met kleine, korte pauzes door tot de hoofdact die rond 23.00 uur de versterkers zal ontpluggen. Het belooft weer een ouderwets feestje te worden zoals je van de organisatie van Tower Festival gewend bent. Er zal weer rijkelijk bier uit de tappen vloeien en onder het genot van een biertje, wijntje of fris is het toch lekker genieten van wat er op het podium voorbij zal komen.

Reserveer zondag 11 september alvast in je agenda en kom ook naar het Tower Festival! De toegang is weer, mede dankzij sponsors, gratis, het bier staat koud en de bands zijn er klaar voor. Be there!

Locatie