Afbeelding
Foto: Week van de Poezie 2023

Dichten in het Dommelhuis.. een poëziemiddag inclusief mini-cursus

vrijdag 27 januari 2023 14:30 tot 16:30

In een gedicht kan veel gezegd worden in weinig woorden. Waarin luisteren, lachen, beleven, maar ook verdriet geuit worden in zinnen die je misschien niet dagelijks gebruikt. Zinnen die je kunnen raken. Zinnen in een volgorde die je tot herlezen en tot nadenken stemt.

Dit jaar is het thema van de Poëzieweek ‘Vriendschap’. In samenwerking met lokale dichters organiseert Bibliotheek Dommel een pöeziemiddag inclusief mini-cursus. Tijdens deze middag belichten we poëzie vanuit verschillende hoeken, dragen dichters voor uit eigen werk en ga je zelf aan de slag in een ongewone minicursus. De dichters die hier aan meewerken zijn Merel Cooijmans, Catherine Witvliet, Willem Berkers, Ad van Etten en Eva Wiselius. Allen dichters van de Sonse Poëzievereniging DichtBij Son en Breugel.

Iedereen is hierbij van harte welkom. Toegang is gratis.

Locatie