Archieffoto: brandweer Son en Breugel in actie bij de oefening op Zonhove
Archieffoto: brandweer Son en Breugel in actie bij de oefening op Zonhove Foto: Annie Maessen

Brandweerwedstrijden

zaterdag 18 maart 2023 8:00 t/m 17:00

De brandweervrijwilligers van korps Son en Breugel zijn enige tijd geleden door de ABWC (Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité) benaderd om in Son en Breugel een brandweerwedstrijd te organiseren. Daarbij gaat het om een vakbekwaamheidstest in een wedstrijdvorm, hierbij zullen vanuit de hele regio 10 korpsen deelnemen. De kwaliteitstesten zullen plaatsvinden op 18 maart van 8.00 uur tot 17.00 uur, dat betekent dat er de hele dag brandweerwagens door ons dorp zullen rijden. Op het moment dat een brandweerploeg naar de wedstrijdbaan rijdt, zal dit zonder geluidsignalen gebeuren. Vooralsnog kunnen ze de locatie niet bekend maken, maar in de loop van zaterdagochtend 18 maart zal het vlug duidelijk worden.